Madlavning

Madlavning er en nyttig kompetence og mad er godt at være fælles om!

Køkkener og madlavning

På PotentialeHotellet har vi flere køkkener, så beboere selv kan vælge mellem fællesspisning eller at lave mad til sig selv. Fællesspisning i det store fælleskøkken er en central og samlende aktivitet, og når vejret tillader det laver vi også gerne mad over bål i vores shelter.

Medarbejdere og beboere laver mad i fællesskab, og beboerne får samtidig træning i at håndtere fødevarer, og inspiration og viden om madlavning. Vi laver enkle retter som folk kan lave på egen hånd når de flytter i egen lejlighed.

Mad og madlavning hjælper os til at dele gode vaner og fællesskab.

 

Fra Jord til Bord

9

Praktisk husholdning

Medarbejdere og beboere laver mad sammen. Vi lægger stor vægt på at samarbejde med beboerne om at lave retter som de unge selv kan lave når de flytter i egen lejlighed. Almindelig køkkenhygiejne er en del af pakken.

Køkkenhave

På PotentialeHotellet har vi en stor køkkenhave med en mangfoldighed af grøntsager som medarbejdere og beboere i samarbejde  kan dyrke, passe og høste i haven alt efter sæson og interesse.

Mad til daglig og mad til fest

Du kan få løbende indblik i vores favorit-måltider, og andre dagligdags begivenheder på PotentialeHotellets facebook-side.

 Mere indhold om mennesker og aktiviteter

Beboer-profiler

Mød tidligere beboere

Motion og Fri luft

Gode idrætsfaciliteter

Kreative værksteder

Vi kan lave alt muligt!

Gårdsalg af æg

15 æg for 30,- kr.