Mennesker

Beboere, medarbejdere, bestyrelse og partnere udgør PotentialeHotellet  

Mennesker

PotentialeHotellet er:

  • nogle unge, engagerede beboere der både kæmper for at komme ud af hjemløshed, og for at gøre PotentialeHotellet til et fantastisk unikt sted at være. Det sker bl.a. via Beboerrådet, hvor de søger og får: indflydelse på eget liv.
  • en alsidig medarbejderskare der gerne går en ekstra mil for de unge og som kommer med spændende indspark i dagligdagen.
  • en stærk bestyrelse.

PotentialeHotellet trives med samarbejdspartnere og venners hjælp. Vi har brug for endnu flere kontakter, særligt i vores nærmiljø og i virksomheder som står klar til at tage et socialt ansvar.

PotentialeHotellet is at Djurs Sommerland.
PotentialeHotellet

Vores dejlige beboere har i en periode fabrikeret Tapas brætter, som er solgt til venner og bekendte. Det har givet et overskud i beboernes egen pengekasse, så de i dag er på udflugt til Djurs Sommerland.
Tillykke med det gode arbejde og nyd en fortjent dag med masser af sjove indslag.
... Se mereSe mindre

22 Timer Siden  ·  

Se på Facebook
·Del

Ny forstander på Potentialehotellet
Søren Kjærgaard er pr. 1. oktober tiltrådt som Forstander på Potentialehotellet, Lundvej 32 i Herning.

Søren Kjærgaard har i 33 år været ansat i Dansk Politi indtil 2014. Halvdelen af tiden som leder. Han er uddannet psykoterapeut, og kommer fra en stilling som projektleder i Frivilligcenter Silkeborg, hvor han i 3 år har arbejdet med tilbud til udsatte mænd, (”Kom Videre Mand”) som i dag er et udbredt koncept i hele Region Midtjylland. Han har endvidere i samme periode beskæftiget sig med etablering af forskellige foreninger og allersenest været involveret i projekt omkring uddannelse af de første ”Bydelsambassadører” i Silkeborg.
Han har et stort kendskab til udsatte området, og har i hele sin karriere haft fokus på at hjælpe og støtte de mest udsatte i samfundet.

Jeg glæder mig enormt til at komme i gang med forstanderjobbet og vil gøre mit bedste for at skabe et hjemligt Potentialehotel for beboerne og samtidig et godt arbejdsmiljø for de ansatte på Potentialehotellet. Helt fra min opvækst i det centrale Aarhus har jeg kendt til udsatte og deres problemer. Kendt dem og været sammen med som kammerat og ven inden vi forsvandt i hver sin retning i livet. I min professionellet karriere har udsatte haft en særlig plads, og jeg har altid været fortaler for at udsatte på lige vis som alle andre borgere i dette land har krav på værdighed og respekt. Det bliver nogle centrale emner i det fremtidige arbejde som Forstander. Et andet fokus bliver tydelighed og rettidig omsorg, som mange unge ubevidst efterspørger, og som vi alle har brug for i vores liv. Beboerne på Potentialehotellet vil opleve at de ansatte og de andre beboere bliver vidner til hinandens liv, og på den måde hjælper til at komme på fode og træde ud i livet på egen hånd, udtaler Søren Kjærgaard

Potentialehotellet er et forsorgshjem for mennesker mellem 18-30 år, der har svært ved at bo i eget hjem eller ikke har et hjem.
Vi tilbyder en stabil hverdag, og al den støtte og vejledning, der skal til. Samtidig gør vi, i samarbejde med dig, en stor indsats – når eller hvis du er klar til det – for at finde dig et arbejde eller en uddannelse der passer til dig.
... Se mereSe mindre

2 Uger Siden  ·  

Se på Facebook
·Del

Her er vi

Beboere

Dem vi drejer os om

Medarbejdere

En stærk, blandet flok

Bestyrelse

Anette, Niels Peter og René

Samarbejdspartnere

Og vi søger flere!