Sdr. Lundgaard

Vores hjem i Lund ved Herning

 

Sdr. Lundgaard

Sdr. Lundgaard blev ramme for PotentialeHotellet i 2016. Før det var stedet i 25 år undervisnings og aktivitetscenter for unge med indlæringsvanskeligheder. Det tidligere forstanderpar Gudrun og Ernst Skipper ejer Sdr. Lundgaard (PotentialeHotellet lejer) og bor selv i stuehuset.

Vi deler køkkenhaven og er meget taknemmelige for den støtte som Gudrun og Ernst har været og er, og for deres fantastiske måde at omgås både medarbejdere og beboere.

 

Men størst af dem er…

9

Tro, håb og kærlighed

Sdr. Lundgaards logo er lavet af symbolerne for Tro, Håb og Kærlighed, og er opsat flere steder. Tydeligst er udtrykket i idrætssalen, som Ernst har udsmykket i 2007. Han har malet et stort logo og på langsiden tre malerier om:

Vedligeholdsaftale

9

Vedligehold af Sdr. Lundgaard

Alle Sdr. Lundgaards mange forskellige bygninger vedligeholdes indvendigt af PotentialeHotellet. Det giver mulighed for at lære at lave mindre reparationer og generelt at vedligeholde ejendommene i samarbejde med PotentialeHotellets medarbejdere.

Beboere kan opnå nyttige kundskaber som kan bruges når de selv etablerer sig i en bolig. De kan også få viden og kundskaber som kan være relevante for fremtidig beskæftigelse.

Sdr. Lundgaards værksteder er godkendt af Arbejdstilsynet.

 Aktiviteter

Kreative værksteder

Produktion af møbler o.a.

Motion og Friluft

Faciliteter i top!

Vi laver mad

Sammen!

Gårdsalg af æg

15 æg for 30,- kr.