Majbritt Rosenkvist

Pædagog på PotentialeHotellet

 

Majbritt Rosenkvist

Hvad er din rolle på PotentialeHotellet?

Jeg har ansvar for aktiviteter, for ture ud af huset som f.eks. at tage over i hallen, til DGI-huset og jeg har ansvar for at tage initiativ til motion og fysisk aktivitet. Der er sådan lidt svingende tilslutning, men jeg elsker når der er nogen der vil være med.

Bagefter er det megahyggeligt at bage en kage, hvilket der som regel er større tilslutning til. Det er Aktiviteter der er mit primære ansvarsområde, og sekundært er det at lave mad sammen med beboerne. Jeg kan godt lide både Aktiviteter og Køkken – begge dele giver nogle gode samtaler og samvær, hvor jeg også får et bredere indtryk af de unge, end hvis vi bare satte os ned og havde ‘samtale’.

Hvad gør PotentialeHotellet for dig?

Jeg glæder mig altid til at skulle på arbejde. Her er nogle dejlige unge mennesker og skønne kolleger. Jeg har altid brændt for målgruppen, og det er fedt at bidrage til glæde i folks liv – de bidrager til glæde i mit!

Mit arbejde her forener mine personlige interesser med mine faglige interesser som pædagog. Mit job er at gøre ting jeg godt kan lide, og at være noget for andre.

Har du visioner eller ønsker til forbedringer i fremtiden?

Jeg kunne godt ønske mig at vi kunne byde på endnu bedre grunde end vi kan, til at stå op om morgenen. Jeg savner lidt mere Produktion eller værkstedsarbejde eller noget andet som man kunne give en bonus eller dusør for. Med tiden bliver folk trygge her… og det vil være et godt afsæt for at snuse til arbejdslivet, i stedet for at skulle ud i noget angstprovokerende igen.

En anden ting er at jeg kunne ønske mig bedre mulighed for at følge folk når de forlader PotentialeHotellet, og det siger alle jo nok… Det ville være meget nyttigt hvis vi kunne være mere involveret i ‘udslusning’.

Folk er altid velkomne til at kigge forbi, efter de er flyttet, men vi har ikke ressourcer til så meget. Jeg havde fornyligt arrangeret et besøg med nogle af beboerne hos en tidligere beboer, der er flyttet i egen lejlighed, men det blev desværre aflyst. Det kunne være skønt at kunne følge de unge til dørs, med den nødvendige støtte.

Majbritt Rosenkvist

Pædagog med ansvar for idræt og bevægelse

Flere mennesker og mere indhold

Beboere

Dem vi drejer os om

Motion og bevægelse

Rige muligheder for fysisk udfoldelse

Mad

laver vi sammen!

Nattevagten er vågen

Mød Elin Dahl