Anders Thorenfeldt

Hvad er din rolle på PotentialeHotellet?
Jeg er beboer siden slutningen af maj 2017. Jeg har været hjemløs on-off siden 2012, og har boet for mig selv siden jeg var 15.

Hvad gør PotentialeHotellet for dig?
PotentialeHotellet hjælper mig med at være engageret i min boligsøgning. De sørger for at man er engageret i sin hverdag, almindelig velfærd, og man bliver inddraget fra start til slut. Jeg har været på flere andre forsogshjem og der er stor og væsentlig forskel. Mange steder er det ind-ud, en holdeplads… Her er det engagement der driver værket. Medarbejderne går virkelig ind for det de taler om, de er selv engagerede, alle sammen. De andre steder er det som de siger mere til pynt og så er der altså ingen motivation.

Det er et sted som dette der er mangel på. På de forsogshjem jeg har været i de forløbne år bliver unge bare smidt sammen med folk på 40-50 år, heriblandt stærkt alkoholiserede mennesker og svært skizofrene, der er helt distancerede fra virkeligheden. De andre steder siger de har nul-tolerance overfor stoffer og alkohol, men det bliver ikke overholdt. Her bliver der faktisk arbejdet med det og det skal personalet nok sørge for.

Har du visioner eller idéer til forbedringer for fremtiden?
Der er ikke så meget her der kan gøres bedre. Småting her og der, men stedet er jo også nyt.

Jeg har en kæreste i England. Hun er lidt langt væk og alligevel ikke. Jeg vil gerne kunne rejse nogle uger eller måneder til England og så vide at min lejlighed og mine ting også er der når jeg kommer hjem. Når jeg endelig er hjemme så er det bare at slappe af. Tænde for stereoanlægget eller fjernsynet og nyde min kop kaffe i fred!

Anders Thorenfeldt

Tidligere beboer
Beboer fra maj 2017 – februar 2018

Andre mennesker

Flere beboere

Mød bl.a. Beboerrådets talsmand

Medarbejdere

En stærk, blandet flok

Ledelse i fællesskab

Bestyrelsen er Anette, Niels Peter og René

Mød Dennis

Som er beboer